kirjaudu
Ilmoita sähköpostilla tulevan talvikauden valmennussuunnitelmistasi PDF Tulosta Sähköposti
25.08.2015 19:41

Taas on se aika vuodesta, kun pitää suunnitella miten lähdetään kohti seuraavaa kilpailukautta. Jotta työkalenterin suunniteleminen on mahdollista, täytyisi minun saada tietoa jokaisen ratsastajan omista suunnitelmista. Eli kaikki te, jotka haluatte treenata muutakin kuin seuravalmennuksissa, laittakaa 2.9. mennessä mailia osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Mailin otsikko tulee olla kausi 2016.

Kertokaa mailissanne ainakin omista tavoitteistanne ja siitä, miten konkreettisesti aiotte saavuttaa tavoitteenne, kuinka usein olisitte valmiita sitoutumaan yhteiseen treeniin ja mitkä ovat ensisijaiset treenipaikkanne (2-3kpl). Sekä tietysti muista toiveista ja olennaisista asioista. Mikäli asiasta on kysyttävää, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puhelut arkisin ovat väyliä siihen.
Viimeksi päivitetty ( 25.08.2015 19:43 )
 

Lunette Elinklinikka Hakamets Horze B//VERTIGO Riding Flow Hevoset&Ratsastus Kuntoutus Koskiklinikka www.markkuposti.fi Kati Valtatie-Eskola Hatunen Vudeka Ekygard Tampereen Asema-Optiikka LAWtalent Mediatavast